intimate stories /boudoir

“There is nothing more rare,
nor more beautiful than a woman being unapologetically herself;
comfortable in her perfect imperfection.
To me, that is the true essence of beauty.”

– Steve Maraboli

Een intiem portret over wie jij bent als vrouw, als moeder, als partner, …
Over je sterke punten en je kwetsbaarheden.
Over je schoonheid en je perfecte imperfecties.
Ongeacht je leeftijd, je kledingmaat, je afkomst of je huidskleur.
We hebben allemaal een verhaal te vertellen …

“Intimate story” fotosessies zijn te boeken als individuele sessie of samen met vriendinnen (denk bv. aan een vrijgezellenfeest). We zoeken samen naar een gepaste locatie (dit kan bij je thuis zijn, in de natuur, een leuke airbnb, …) In optie kan je kiezen voor een hair & make-up artist. Hiervoor werk ik graag samen met Sandra Werckx van MERAKI holistic beauty & hair. Samen slaan we de handen in elkaar om de beste versie van jezelf naar boven te halen.

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Vrouwen voor vrouwen

Vrouwenrechten en het welzijn van andere vrouwen ligt ons nauw aan het hart. Met een deel van de opbrengst van onze boudoir shoots steunen we elk jaar een goed doel. Dit jaar hebben we voor Think-Pink gekozen, een organisatie die meer aandacht vraagt voor borstkanker. Zij informeren, sensibiliseren, financieren wetenschappelijk onderzoek en ondersteunen zorg- en nazorgprojecten.

Testimonials

 

“Ik deed de fotoshoot als verrassing voor mijn partner, maar eigenlijk ben ik degene die het meest verrast is. Geen ongemakkelijk gevoel tijdens de shoot, geen onzekerheid… wel zelfvertrouwen en vrouwelijkheid en dat zie je aan het resultaat: prachtige foto’s! Dank je wel Kristel voor deze geweldige ervaring.”

Joke

“De fotoshoot was een cadeau voor mezelf. Iets waar ik al heel lang van droomde maar nooit eerder de stap had durven zetten. Na een moeilijke periode in mijn leven, wilde ik aan mezelf bewijzen dat ik er weer helemaal sta en volop van het leven wil genieten. Kristel is er in geslaagd dit gevoel super mooi op beeld vast te leggen. Ik had op het moment van de fotosessie geen angst voor de camera, geen onzekerheid, geen gêne! Kristel bezit namelijk een bijzondere gave om mensen op hun gemak te stellen. Een topfotografe met een top-oog voor details! Van harte bedankt Kristel voor deze fantastische belevenis. Een aanrader voor iedereen die iets anders wil dan anders!”

Sonja

“Toen Kristel me voorstelde om als beauty coach mee te werken aan de boudoir fotosessies heb ik geen seconde getwijfeld. Ik hou er zelf van om vrouwen te laten stralen en ze te laten zien dat ware schoonheid vanbinnen uit komt. Maar ik wou dit ook wel zelf ervaren!! Net 10 jaar getrouwd en als cadeautje onder de kerstboom was dit wel een origineel ideetje!! En het heeft zeker zijn effect gehad!
Een ervaring die ik elke vrouw kan aanraden! Dankjewel voor de supermooie foto’s. Het is een aanrader voor iedere vrouw!”

Sandra