fbpx
MENU

Hoe mag ik jullie verhaal vertellen?

Ik geloof in echte liefde, twee mensen die voor elkaar kiezen en besluiten om de rest van hun leven samen door te brengen. Daarom vind ik het een hele eer om deze dag vast te mogen leggen en jullie een herinnering mee te geven voor de rest van jullie leven.

Elk verhaal is uniek en daarom kan je ook je eigen pakket samenstellen met jullie voorkeuren (met naast de huwelijksreportage nog een verlovingssessie, huwelijksalbum, ...)

De prijs voor een huwelijksreportage begint bij € 1.500. Ik stuur graag mijn digitale brochure met meer informatie.

Maken jullie je droom waar en trouwen jullie in het buitenland? Dat klinkt fantastisch! Ik ga graag met jullie op avontuur.

Huwelijksalbum

Jullie trouwfoto’s verdienen een prachtig album. Een album dat generaties lang kan worden doorgegeven. Aan jullie kinderen en later misschien wel aan jullie kleinkinderen. Het is fantastisch om door alle prachtige beelden te bladeren en weer helemaal terug te dromen naar jullie huwelijk. Omdat ik grote waarde hecht aan een mooi trouwalbum, werk ik alleen samen met de beste leveranciers. Er wordt veel aandacht besteed aan het selecteren, opmaken en drukken van jullie album. Het is een levensboek vol herinneringen om van te genieten!  

Voor de cover kunnen jullie kiezen uit prachtige materialen, kleuren en graveringen. Op die manier zorgen we er samen voor dat de albumcover goed matcht met de sfeer van jullie dag en het een prachtig geheel wordt. Anders dan bij veel andere fotografen kunnen jullie zelf jullie favoriete foto’s selecteren en de layout komt altijd eerst ter goedkeuring naar jullie toe. Albums zijn verkrijgbaar vanaf € 400.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel tijd voorzien we best voor de koppelshoot?

Jullie voorzien best zo'n 1,5 uur. Het is zeker ook de moeite om een half uurtje voor zonsondergang even wat tijd vrij te maken voor het mooiste licht. Dit levert een extra dimensie aan jullie trouwreportage en bovendien is het super leuk om tijdens het drukke feest nog even een momentje voor jullie tweetjes in te lassen.

Wij voelen ons niet op ons gemak voor de camera.

Geen probleem, jullie zijn daar zeker niet alleen in. Ik zorg ervoor dat jullie je volledig op jullie gemak voelen zodat we die warme en spontane foto's kunnen maken die zo typisch zijn voor mijn stijl.

Binnen de hoeveel tijd ontvangen we onze foto's?

Jullie willen natuurlijk geen maanden wachten op jullie foto's dus ga ik na jullie huwelijk direct aan de slag en zorg ik al voor een kleine sneak peek binnen de twee dagen. De rest van de foto's worden binnen de 4 weken afgeleverd.

CLOSE

© Kristel Cuyvers