fbpx
MENU

Liesbeth & Milan

Toen we Kristel ontdekten waren we dadelijk overtuigd dat zij degene moest zijn die onze trouwfoto’s zou nemen! De communicatie en omgang met haar was heel spontaan en leuk. Ze leek even hard uit te kijken naar onze grote dag als wij! Ze was zo positief, hoewel we niet zeker wisten of de trouw wel of niet zou kunnen doorgaan omwille van de corona-crisis.

Wat zijn we blij dat we deze beslissing hebben genomen. De foto’s zijn echt magnifiek. Kristel heeft de dag zo prachtig vastgelegd: van de omgeving en de natuur op onze locatie, tot de spontane momenten, de emoties van familie en vrienden, en de mooiste, kleinste details. We voelden ons op ons gemak en hebben samen genoten van de dag. De vrolijke uitstraling van Kristel is aanstekelijk en we vonden het echt fijn dat ze er bij was.

01
05

Eva & Charles-Alexandre

Onze samenwerking met Kristel verliep enorm vlot. Afspreken om elkaar te leren kennen en om onze verwachtingen te bespreken was erg gezellig en kon zelfs op zondag. Ook op onze trouwdag zelf, liep alles op rolletjes. Hoewel we allebei behoorlijk onwennig zijn voor de camera, verliep de koppelshoot supervlot: zonder het gevoel continu te moeten poseren en met zo nu en dan de nodige tips voor een betere houding. Naast haar aangename manier van ‘dirigeren’, is één van Kristel’s grote troeven haar onopvallendheid. Tijdens de ceremonie, de receptie en het avondfeest merkten we amper dat ze er was, terwijl ze toch massa’s foto’s maakte! Twee dagen na onze grote dag kregen we al een eerste ‘sneak peek’ te zien: zo ontzettend mooi dat een traantje bij manlief niet ontbrak. Vol spanning zaten we 3 weken later weer bij Kristel aan tafel om onze trouwfoto’s te bewonderen. Stuk voor stuk adembenemend mooie pareltjes! Bedankt voor de prachtige foto’s, Kristel! Wij kijken al uit naar het fotoalbum!

02
05

An & Colin

Al direct vanaf de ochtend ontstond er een fijne sfeer. Je ziet aan Kristel dat ze gepassioneerd is door fotografie en bruiloften. Tijdens de koppelshoot voelde ze precies aan wanneer we toe waren aan een pauze.

Hartelijk bedankt voor de prachtige foto's. Je hebt mee onze droomdag zo mooi gemaakt!

03
05

Sem & Marc

Dankjewel voor je mooie werk!! We zijn er super tevreden over! Familie en vrienden zitten vol ongeduld te wachten om het resultaat te zien.

Aanrader aan alle trouwers!

04
05

Sara & Simba

Hartelijk bedankt voor de super mooie foto's! We kunnen niet stoppen met ernaar te kijken.

Niet twijfelen maar Kristel boeken, jullie krijgen er zeker geen spijt van!

05
05
CLOSE

© Kristel Cuyvers