fbpx
MENU

Het was op een mooie nazomerdag in september dat ik richting Peer reed voor het huwelijk van Sarah en Michael. De bruid en haar dochtertjes maakten zich thuis klaar terwijl de bruidegom samen met zijn broers bij hun ouders had afgesproken. Na de first look was er een kleine receptie voor de familie.

De burgerlijke plechtigheid vond plaats in ‘t Poorthuis. Waarna de bruidsstoet zich te voet verder verplaatste naar ‘t Kabinet voor de warme en intieme ceremonie. Omringd door familie en vrienden gaven Sarah en Michael elkaar hier het ja-woord. De bruiloft stond niet alleen in het teken van de liefde voor elkaar maar zeker ook in de liefde voor hun twee dochtertjes.

Tijdens de receptie was er even tijd voor familiefoto’s en een kleine koppelshoot. Ondanks het feit dat Sarah en Michael helemaal niet graag voor de camera staan, waren ze achteraf toch ontzettend blij met deze foto’s.

Na het diner was het tijd voor het avondfeest dat doorging in feestzaal C-Linder. Er werd tot in de vroege uurtjes gedanst!

Dankjewel Sarah & Michael dat ik deel mocht uitmaken van jullie mooie dag!

CLOSE

© Kristel Cuyvers