My story

 

Hi, ik ben Kristel!

Als professioneel huwelijk, portret en lifestyle fotograaf leg ik met heel veel passie jouw mooiste momenten vast op een spontane en ongedwongen manier zodat je je deze nog lang zult kunnen herinneren.

Ik ben getrouwd met Ludwig, mijn beste vriend en de liefde van mijn leven. Samen wonen we in Hechtel-Eksel vlakbij natuurgebied ‘In den Brand’. In deze prachtige zandduinen kan je me vaak vinden voor een ontspannen wandeling of looptochtje. Ik hou van het bos, de zee en oude steden, van festivals en gezellig tafelen.

Vastleggen van liefdesverhalen is wat ik het liefste doe.

Of dat nu de liefde voor je partner, je familie of je kinderen is. Ik maak er graag een mooi verhaal van, met aandacht voor details en emoties, op een natuurlijke en filmische manier. Steeds op zoek naar schoonheid en die zit vaak in kleine dingen. In mijn foto’s staat de tijd even stil, vieren we het leven en maken we herinneringen.

Laten we dus samen genieten van de natuur, een prachtige zonsondergang of heerlijk door jullie stad slenteren. Nodig me uit voor een intieme day-in-the-life fotoreportage of een gezellige portretsessie. En ondertussen leg ik jullie meest (h)eerlijke momenten vast.

The best things in life are the people you love, the places you’ve seen and the memories you’ve made along the way.

Ik ben dankbaar dat je het overweegt om je kostbare herinneringen door mij vast te laten leggen. Het is dankzij jou dat ik deze mooie job kan uitoefenen en al mijn passie en creativiteit kan steken in de foto’s die ik je wil bezorgen.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Kristel

in het kort

passion for work – klein geluk – andere keuzes – échte momenten – (healthy) foodie – cappuccino’s & chai lattes – nieuwe avonturen – reizen – muziekfestivals –  romantiek – mooie interieurs – bloemen

 

bucketlist

Ik vind het belangrijk om je dromen te volgen en zou graag mijn liefde voor reizen, huwelijken, landschappen en (verlaten) stranden laten samenvloeien. Jullie zouden mij heel erg blij maken met een huwelijk uit mijn bucketlist. (Oh yes!)

  • een weekend huwelijk (alle gasten blijven overnachten en vieren het hele weekend mee)
  • een huwelijk in het buitenland (destination wedding)
  • een elopement

Heb je nog een ander groots idee voor jullie huwelijk? Bijvoorbeeld een speciaal thema, een uniek concept, trouwen in het bos, een festival wedding, … Laat het me dan zeker weten! Ik ben nu al enthousiast!