fbpx
MENU

Ik wil je laten herinneren

Hoe jouw dag voelde, niet enkel de typische trouwfoto's, maar ook de sfeer en de ambiance. Intiem en persoonlijk. Foto's waarin je jezelf herkent. Jouw verhaal en jouw dag, zoals je die zelf beleefd hebt. Ongedwongen, tijdloos en creatief.

Mijn werk past bij koppels die hun liefde op een persoonlijke en bijzondere manier willen vieren. Niet traditioneel. Bij levensgenieters en avonturiers die grenzeloos genieten van elkaar en van het leven.

Een persoonlijke aanpak

Als jouw huwelijksfotograaf sta ik de hele dag aan je zijde. Het is daarom ook belangrijk dat we elkaar goed aanvoelen. Ik ben op jullie huwelijk graag vriendschappelijk aanwezig. Ik wil jullie beter leren kennen als koppel en niet enkel als klant.

"De foto's zijn echt magnifiek!"

Toen we Kristel ontdekten waren we dadelijk overtuigd dat zij degene moest zijn die onze trouwfoto’s zou nemen! De communicatie en omgang met haar was heel spontaan en leuk. Ze leek even hard uit te kijken naar onze grote dag als wij!

Wat zijn we blij dat we deze beslissing hebben genomen. De foto’s zijn echt magnifiek. Kristel heeft de dag zo prachtig vastgelegd: van de omgeving en de natuur op onze locatie, tot de spontane momenten, de emoties van familie en vrienden, en de mooiste, kleinste details. We voelden ons op ons gemak en hebben samen genoten van de dag. De vrolijke uitstraling van Kristel is aanstekelijk en we vonden het echt fijn dat ze er bij was.

Liesbeth & Milan

Hoe verloopt jullie boeking?

1. Let's connect

Vul het contactformulier in. Ik kijk of ik beschikbaar ben en ik zend jullie mijn huwelijksbrochure.

We plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek of videocall in en kijken of we een perfecte match zijn.

Jullie boeking is compleet na betaling van het voorschot.

2. Let the planning begin

In de aanloop naar jullie huwelijk ben ik altijd beschikbaar voor extra vragen en advies. Over fotoshootlocaties, andere huwelijksleveranciers tot het opstellen van jullie planning.

Enkele weken voor jullie trouwdag overlopen we samen alles nog een keertje zodat ik volledig voorbereid aan jullie dag kan beginnen.

3. Enjoy your big day

Geniet met volle teugen terwijl ik alle momenten voor jullie vastleg.

Ontvang enkele dagen later al een eerste preview en geniet na.

Wanneer jullie reportage klaar is, ontvangen jullie een mooie slideshow samen met de complete fotogalerij. Plan een romantische avond in, voorzie een hapje en een drankje en herbeleef jullie dag opnieuw.

VEELGESTELDE VRAGEN

Kunnen we even kennismaken alvorens we jou boeken?

Natuurlijk. Let's grab a coffee! Het is belangrijk om elkaars verwachtingen even af te toetsen en te kijken of we een perfecte match zijn. Na het invullen van het contactformulier ontvangen jullie mijn huwelijksbrochure waarna we een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een videocall inplannen.

Wij voelen ons niet op ons gemak voor de camera.

Geen probleem, jullie zijn daar zeker niet alleen in. Ik zorg ervoor dat jullie je volledig op jullie gemak voelen zodat we die warme en spontane foto's kunnen maken die zo typisch zijn voor mijn stijl.

Hoeveel tijd voorzien we best voor de koppelshoot?

Jullie voorzien best zo'n 1,5 uur. Het is zeker ook de moeite om een half uurtje voor zonsondergang nog even wat tijd vrij te maken voor het mooiste licht. Dit levert nog een aantal prachtige foto's op en bovendien is het super leuk om tijdens het drukke feest nog even een momentje voor jullie tweetjes in te lassen.

Binnen de hoeveel tijd ontvangen we onze foto's?

Jullie willen natuurlijk geen maanden wachten op jullie foto's dus ga ik na jullie huwelijk direct aan de slag en zorg ik al voor een kleine sneak peek binnen de vijf dagen. De rest van de foto's worden binnen de 6 à 8 weken afgeleverd.

Prijzen

Trouwreportage

8 uur fotografie
online galerij
slideshow met de mooiste beelden
cadeau-album 15 x 15 cm

vanaf € 2.400

Koppels

90 minuten fotografie
minimum 50 foto's
online galerij
cadeau-album 15 x 15 cm

€ 395

Huwelijksalbum

Jullie trouwfoto’s verdienen een prachtig album. Een album dat generaties lang kan worden doorgegeven. Aan jullie kinderen en later misschien wel aan jullie kleinkinderen. Het is fantastisch om door alle prachtige beelden te bladeren en weer helemaal terug te dromen naar jullie huwelijk. Omdat ik grote waarde hecht aan een mooi trouwalbum, werk ik alleen samen met de beste leveranciers. Er wordt veel aandacht besteed aan het selecteren, opmaken en drukken van jullie album. Het is een levensboek vol herinneringen om van te genieten!

Voor de cover kunnen jullie kiezen uit prachtige materialen, kleuren en graveringen. Op die manier zorgen we er samen voor dat de albumcover goed matcht met de sfeer van jullie dag en het een prachtig geheel wordt. Anders dan bij veel andere fotografen kunnen jullie zelf jullie favoriete foto’s selecteren en de layout komt altijd eerst ter goedkeuring naar jullie toe. Albums zijn verkrijgbaar vanaf € 500.

Op hoge hakken, blote voeten of sneakers?

Let's do this!

CLOSE

© Kristel Cuyvers