fbpx
MENU

Hi, ik ben Kristel!

Een professioneel huwelijksfotografe met liefde voor natuurlijk licht, emoties en mooie details. Ieder heeft zijn eigen verhaal en ik vind het bijzonder dit te mogen vastleggen. Ik hou van warme en romantische beelden en tijdens jullie huwelijk ga ik op zoek naar kleine details en spontane momenten. Op deze manier kan ik jullie verhaal zo goed mogelijk navertellen met mijn foto's.

Zelf ben ik getrouwd met Ludwig, mijn beste vriend en de liefde van mijn leven. Samen wonen we in Hechtel-Eksel vlakbij natuurgebied “In den Brand”. In deze prachtige zandduinen kan je me vaak vinden voor een ontspannen wandeling of looptochtje. Ik hou van het bos, de zee en oude steden, van festivals, een mooie zonsondergang en gezellig tafelen.

Ik hou ontzettend van ondernemen en mijn werk als fotografe. Het is fantastisch om elke bezig te zijn met mijn droom en om mensen blij te maken met mijn foto’s. Persoonlijk hou ik van intieme en romantische bruiloften. Een ontspannen en gezellige dag die jullie samen met familie en vrienden om jullie heen vieren. Tegenwoordig kan en mag alles, ik ben zelf daarom ook gek op niet-traditionele huwelijken met prachtige styling en details.

Naast huwelijken en loveshoots vind ik het ook ontzettend leuk om portretten te maken en andere vrouwelijke ondernemers te fotograferen.

Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten!

Liefs, Kristel

CLOSE

© Kristel Cuyvers