fbpx
MENU

MENSEN ONTROEREN MET BEELDEN

Fotografie gaat voor mij over emoties, over sterke portretten, de juiste lichtinval, ontroerende momenten, connectie, die tedere aanraking, kleine maar belangrijke details. Ik ben er om te creëren, om iets moois te maken. Maar ook om jullie bij te staan, op mijn eigen rustige en ingetogen manier. Om jullie gerust te stellen en om die zenuwen te helpen bedwingen.

Fotografie is voor mij zoveel meer dan 'foto's nemen'. Het is niet gewoon op de afspraak verschijnen met een camera in m'n handen.

Hi, ik ben Kristel!

Een professioneel huwelijksfotografe met liefde voor natuurlijk licht, emoties en mooie details. Ieder heeft zijn eigen verhaal en ik vind het bijzonder dit te mogen vastleggen. Ik hou van warme en romantische beelden en tijdens jullie huwelijk ga ik op zoek naar kleine details en spontane momenten. Op deze manier kan ik jullie verhaal zo goed mogelijk navertellen met mijn foto's.

Zelf ben ik getrouwd met Ludwig, mijn beste vriend en de liefde van mijn leven. Samen met onze twee adoptiekatten, Beau en Toto, wonen we in Hechtel-Eksel vlakbij natuurgebied "In den Brand". In deze prachtige zandduinen kan je me vaak vinden voor een ontspannen wandeling of looptochtje. Ik hou van het bos, de zee en oude steden, van festivals, een mooie zonsondergang en gezellig tafelen.

 

dagdromer . introvert . cappuccino & chai latte . rescue mom van twee katten . dol op eten én reizen . palmbomen . de zee . klein gelukskes . salted caramel . flexitariër . flirter met deadlines . yogi . échte ontmoetingen en goede gesprekken .

MY PHILOSOPHY

Blijven dromen en mezelf uitdagen vind ik heel belangrijk. Toen ik begin 2018 mijn eigen fotografiezaak oprichtte, deed ik een sprong in het duister. Ondertussen heb ik heel wat geleerd en hou ik ontzettend van ondernemen en mijn werk als fotografe. Het is fantastisch om elke dag bezig te zijn met mijn droom en om mensen blij te maken met mijn foto’s.

Persoonlijk hou ik van intieme en romantische bruiloften. Een ontspannen en gezellige dag die jullie samen met familie en vrienden om jullie heen vieren. Tegenwoordig kan en mag alles, ik ben zelf daarom ook gek op niet-traditionele huwelijken: tuinfeesten, festival stijl, romantisch, vintage, bohemian of rock n roll. Een speciaal thema of uniek concept. Een elopement of destination wedding.

Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en zal met veel interesse naar jullie verhaal en jullie dromen luisteren.

Ik hou van alles wat niet traditioneel is.

Denken jullie er ook zo over? Super! Ik kan niet wachten om met jullie op avontuur te gaan!

The girl behind the camera

Get to know me

NATURE LOVER

Ik hou van zowat alles van de natuur: palmbomen, verlaten stranden, weidse landschappen, bloemenvelden, bergen, riviertjes en meren, kleurige herfstbossen, een prachtige zonsondergang, een heldere sterrenhemel, de volle maan.

01
06

HE'S MY SOULMATE

Ik ben getrouwd met Ludwig. Mijn beste vriend en de liefde van mijn leven. Naast mijn partner is hij ook mijn grootste fan, mijn steun en toeverlaat. Zonder hem zou ik niet staan waar ik vandaag sta.

Zijn grote passie (naast mij ;)) is fietsen door de bergen. Dit heeft ons al op prachtige locaties gebracht, van Mont Ventoux tot El Teide.

02
06

WANDERLUST

Naast fotografie is reizen een andere grote passie van mij. Maar stop me niet in een all-in hotel want dat hou ik nog geen 24u vol!

Graag wat avontuurlijker met toch nog een tikkeltje aan luxe: kleinschalige en gezellige vakantieadresjes, authentieke marktjes, plaatselijke restaurantjes, cultuur én natuur, zonnige terrasjes, oude steden en roadtrips.

03
06

ENJOY THE LITTLE THINGS

Mijn klein geluk: de zon op mijn gezicht, slapen met het raam open, een boeketje wilde bloemen, een mooi interieur, de geur van zelfgebakken brood, een cappuccino of chai latte in een gezellige koffiebar, een knisperend haardvuur, zwoele zomeravonden, een lange jurk, lazy sundays, zachte dekentjes, DIY spulletjes, een ontmoeting of gesprek dat je anders naar het leven doet kijken, met blote voeten door het water, zoete dromen en nadien traag wakker worden...

04
06

WILDFLOWERS

Ik heb altijd een boeketje bloemen in huis. Mijn favorieten: wilde bloemen, veldbloemen, droogbloemen, pioenrozen en zonnebloemen.

05
06

FOR THE LOVE OF COLOUR

Fotograferen leerde ik analoog. Als ik eraan terugdenk, droom ik toch een beetje nostalgisch weg. Filmrolletjes en foto's ontwikkelen in de donkere kamer, het had wel iets. Vandaag werk ik volledig digitaal maar in de nabewerking steek ik graag nog dat gevoel van oude kleurenfilms. Die zachte gedempte kleuren kan je dan ook in al mijn foto's terugvinden.

06
06
CLOSE

© Kristel Cuyvers